Mii de surse
gata să vă ajute gratuit

Cum să obțineți o declarație din surse experte?

1. Creați un nou apel cu o scurtă descriere a articolului la care lucrați.
2. Sistemul nostru va trimite imediat apelul dvs. către sursele relevante .
3. You will start receiving answers within a few hours. Pick the ones you like.
În baza noastră de date veți găsi surse clasificate în funcție de subiectele în care sunt specializate. În același timp, au deja experiență în lucrul cu jurnaliștii și înțeleg valoarea și procesul unei astfel de cooperări.
Toate sursele din câmpurile pe care le-ați ales vor vedea apelul dvs. Apelurile sunt anonime. Vei dezvălui identitatea ta doar surselor cu care alegi să lucrezi.
Vă recomandăm să trimiteți apelurile în avans, cu cel puțin 2 zile înainte de termenul limită.Cu toate acestea, vă puteți aștepta la primele răspunsuri în decurs de câteva ore de la aprobarea apelului.
Dacă aveți nevoie imediat de o declarație a uni expert, puteți alege dintr-o listă de surse și să le contactați individual prin telefon. Cu toate acestea, rețineți că va fi mai laborios și că nu veți obține atâtea declarații de calitate ca atunci când creați un apel.
Serviciul de ajutor al jurnaliștilor este gratuit și va fi întotdeauna. Sursele oferă declarații gratuit, în schimbul publicității.
Publito.ro is not responsible for the opinions of registered expert sources. However, expert sources have references in their profiles to existing statements in the media, so they are easy to verify.
Serviciul nostru „ajută un jurnalist” este gratuit și va fi gratuit pentru totdeauna. În curând vom lansa un serviciu de conținut sponsorizat, care va fi plătit.
Inscrie-te
Jurnaliștii din următoarele categorii mass-mediai sunt, de asemenea, înregistrați pe Publito.ro:
Jana Beer photo

“Obținerea unei opinii de la o sursă expert este un pas foarte important pentru asigurarea obiectivității, dar este și consumatoare de timp.”

Jana Beer, fost jurnalist so co-fondator al platformei Publito.ro

Întrebați sursele
 

Ce se intampla după înregistrare?

Inscrie-te

From our blog

Stiri